Qred företagslån omdöme

Oavsett i vilket stadium av ett företag man är kan man behöva låna pengar. Den som precis startat eller är på gång att starta upp ett företag kan behöva ett kapital för att komma igång och den som driver ett företag sedan länge kanske är i en svacka eller vill investera i något. Qred företagslån är fokuserad på att hjälpa små företagare att växa.

Filosofin är som så att genom att hjälpa små företag att växa så kommer fler arbetstillfällen att uppstå och på så sätt får man hela marknaden att växa. De vill vara en naturlig partner på ett lätt sätt gentemot företagare. Läs vår objektiva recension och omdöme om den tjänst och företagslån som Qred har att erbjuda.

Ansök om Qred företagslån smidigt och enkelt

Att ansöka om ett lån görs enkelt direkt på hemsidan i tre steg. Först fyller man i ett kort formulär med information så som sitt namn, telefonnummer men också företagets organisationsnummer. Det är helt gratis att göra en ansökan och man ska veta att det inte är bindande att kolla om man får söka några pengar. Här fyller man också i önskat lånebelopp, så innan man gör en ansökan så behöver man fundera på hur mycket pengar man behöver låna.

Svar inom 1 timme

Nästa steg är att vänta. Normalt får man ett besked inom en timme med e-post. Då finns det sedan tid att fundera om man vill acceptera det erbjudna lånet. Om man har frågor kan man börja med att kolla frågor och svar på hemsidan. Där har man samlat de vanligaste frågorna och svar på dessa vilket kan hjälpa. Räcker inte det eller ifall man önskar att prata med någon kan man antingen maila eller ringa.

Kundservicen består av mycket kunniga människor som finns där för att hjälpa just dig och hitta den bästa lösningen för både dig och ditt företag. Alla är unika och har därför också väldigt olika behov vilket Qred förstår och jobbar för att forma lånet efter varje enskild lånetagare.

Qred betalar ut pengarna samma dag

När man har bestämt sig för att lånet ser bra ut och att det passar de behov man har är det enkelt att acceptera. Godkänn lånet med bankid och pengarna betalas ut direkt till bankkontot. Beroende på bankens behandlingstider så kan det dröja några dagar innan pengarna finns på kontot. Varje företag erbjuds olika räntor utifrån hur situationen ser ut. Lånetiden ligger på sex månader men kan när som helst under den tiden lösas i sin helhet.

Finansiering till vad du vill med Qred

Att låna pengar kanske inte är något som man strävar efter men ibland måste man se det som en investering till företaget. För att kunna köpa just det man behöver för att kunna utveckla affärerna, exempelvis några nya skopor till grävmaskinen, så kan det behövas ett extra tillskott i kassan. 

När man väl har dessa saker eller vad det nu kan vara, så kommer affärerna att öka och i det långa loppet kommer man trots lånet att tjäna mer pengar och kanske så kommer det så småningom leda till att man behöver anställa och företaget växer. Var inte rädd för att satsa, och när det är dags så ta hjälp av Qred företagslån som är väldigt kunnig inom sitt område.